Sastanci u The Westin Zagreb

Krsnjavoga 1  •  10000 Zagreb  •  HR  •  Telefon: ‎(385)(1) 489 2000
Kontakt: Petra Šoprek, petra.soprek@westinzagreb.com, Senior Sales & Marketing Executive, ‎+385 (1) 489 2021
Jezik

Poslovni sastanci i društvena događanja

Trinaest multifunkcionalnih dvorana, različitih veličina, te prekrasna Kristalna dvorana, koja može ugostiti do 1.000 gostiju, idealna su mjesta za sve vrste događanja prilikom održavanja konferencija, međunarodnih kongresa, prezentacija, poslovnih sastanaka, seminara, koktela, balova, vjenčanja, kao i svih ostalih priredbi.

Pet dvorana na sedamnaestom katu okupano je prirodnim svjetlom, te iz njih se pruža izuzetan pogled na grad. Svi moderni kongresno-banketni prostori u potpunosti su opremljeni kako bi zadovoljili potrebe najzahtjevnijih klijenata. Besplatan pristup širokopojasnom, brzom internetu u svim dvoranam a i javnim prostorima jedan je od naših standardnih pogodnosti, a naše profesionalno i iskusno osoblje pobrinut će se da Vam se osiguraju sve potrebne prateće usluge, kao i bilo kakvu tehničku opremu.

Pri organizaciji bilo kojeg događanja, možete odabrati jednoga u nizu bogatih i raznovrsnih jelovnika. Alternativno, naš stručni, u više navrata nagrađivani kulinarski tim će Vam sa zadovoljstvom osmisliti poseban jelovnik – sve u skladu s Vašim potrebama.

Osiguran odmor
Svaka od naših 340 moderno preuređenih soba i apartmana ima Heavenly Bed® (Nebeski krevet), Heavenly Bath® (Nebeski tuš), pristup brzom bežičnom i žičnom Internetu, LCD televizor i privatni sef u sobi.

Jedite i pijte dobro
U opuštajućem ambijentu Caféa Rendez Vous možete uživati u malim zalogajima i laganim jelima. Diana bar nudi lagane obroke i bogati izbor koktela, a u restoranu Kaptol uživajte u tradicionalnoj hrvatskoj kuhinji ili pak u internacionalnim jelima. Hotel nudi i 24-satno posluživanje hrane u sobama.

Savršena lokacija
The Westin Zagreb nalazi se u samom središtu grada, neposredno pokraj muzeja Mimara. Okružen zelenilom, parkovima i najvažnijim kulturnim institucijama poput Hrvatskog Narodnog Kazališta, The Westin Zagreb pruža osjećaj da Vam cijeli Zagreb leži na dlanu.

Pročitajte više